28 березня 2024, четвер

У Кропивницькому чoлoвік намагався прoдати збрoю (ФOТO)

Зловмисник через мережу Інтернет намагався знайти покупців на пістолет-кулемет Судаєва, магазин та набої до нього. Чоловіка затримали спецпризначенці КОРДу після того, як він отримав за «угоду» 20 тисяч гривень готівкою.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП Кіровоградської області, інформує Златопіль.

Пригода мала місце в обласному центрі. У поле зору карного розшуку обласного управління поліції потрапив громадянин, який дуже обережно, але наполегливо, шукав охочих придбати автоматичну зброю. За неї раніше не судимий чоловік планував отримати не менше 700 доларів США, зазначивши, що у вартість у якості «бонусу» він включить ще й магазин із набоями.   

Так, в обумовлений день підозрюваний зустрів «покупця» в одному зі спальних мікрорайонів, на власному автомобілі вивіз його за місто, де в полі дістав пістолет-кулемет та здійснив кілька пострілів вгору для того, аби продемонструвати клієнту робочий стан зброї.

«Отримавши гроші у сумі 20 тисяч гривень, чоловік повернувся до Кропивницького, де і був затриманий працівниками Управління «КОРД».

Під час обшуку в салоні автомобіля «продавця» поліцейські виявили та вилучили «мічені» грошові кошти, за місцем його проживання також виявлено близько півсотні набоїв калібру 9 та 7,62 мм, магазин до автоматичної зброї та набої до травматичної зброї. Вилучені предмети нині направлено для проведення експертиз», – розповів заступник начальника поліції Кіровоградської області Андрій Бензар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мoре крoві в кафе: на Кірoвoградщині чoлoвік "відкрив гoлoвoю" скляні двері

 Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». За скоєне громадянину загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

 

Фото: ГУНП Кіровоградщини

У Кропивницькому чoлoвік намагався прoдати збрoю (ФOТO)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований