19 квітня 2024, п’ятниця

На Кіровоградщині шукають шахрая зі 270 епізодами

Голова Олександрійського міськрайонного суду Сергій Попович ухвалив рішення щодо розшуку, затримання і подальшого утримання під вартою підприємця з Нікополя, якого судять за шахрайство зі встановленням металопластикових вікон. Причиною постанови стала неявка підсудного на процес сьогодні, 13 січня. Про це пише видання «Моя Олександрія».
Згідно з постановою, співробітники МВС повинні розшукати 29-річного Сергія Ющенка, який працював в Олександрії з грудня 2012 року. З липня 2013 Його фірма “Віконце” брала великі аванси, по 6-10 тисяч гривень, на виготовлення та встановлення вікон, але вікна ніхто так і не встановлював. Від протиправних дій афериста постраждали 86 жителів Кіровоградщини, переважна більшість яких – пенсіонери. 
Судовий процес в Олександрії розпочався 20 січня 2014 року та триває й досі. Обвинувачуваний на суд не з’явився і власне зник з міста разом із привласненими авансами, розірвавши договір зі своїм адвокатом. Останній повідомив що зв’язків з підсудним не має і про місце знаходження його не знає.
З власних джерел Златополю стало відомо, що Ющенко обвинувачується у скоєнні 270 епізодів, та йде в суді одразу за трьома статтями КК України: 190 ( шахрайство), 358 (підробка документів) та 229 (незаконне використання товарного знаку).Крім того, сума на яку він «нагрів» потерпілих, є досить значною.
Ющенку загрожує позбавлення волі строком на 3 роки. Крім того, суд збирався визнати право потерпілих на задоволення цивільних позовів про відшкодування заподіяної ним шкоди.
На Кіровоградщині шукають шахрая зі 270 епізодами
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований