29 квітня 2024, понеділок

Кіровоградщина: 2 людини загинули на пожежі

14 січня близько 12:45 за номером «101» надійшло повідомлення з міліції про, те що на місці пожежі у приватному будинку м.Новоукраїнки виявлено двох загиблих чоловіків. Про це Златополю повідомили в прес-службі У ДСНС в області.
 
Як з’ясувалося, чоловіки стали жертвами пожежі, яка виникла напередодні близько 22-ї години вечора, але через пізню годину займання ніхто не помітив та не повідомив до екстрених служб. Підрозділи Управління ДСНС України в області до гасіння пожежі не залучалися. Вогонь знищив 3 м кв постільних речей. Фахівцями вже з’ясовано причину пожежі – це необережне поводження господаря з вогнем при курінні у ліжку в нетверезому стані. 
Як показує досвід, залишені недопалки, сірники, особливо у поєднанні з алкоголем –нерідко призводять до фатальних наслідків. Загинути під час пожежі може не лише її винуватець, а й його близькі або сусіди. Щоб не опинитися на лікарняному ліжку та без даху над головою закликаємо громадян не палити у приміщенні та пам’ятати про цінність власного життя! 
Кіровоградщина: 2 людини загинули на пожежі
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований