08 травня 2024, середа

Біля Кіровоградської обллікарні орудують шахраї?

Жертвою шахраїв став один із пацієнтів Кіровоградської обласної лікарні. Подія відбулася учора, у неділю, в першій половині дня, повідомив кореспондентові Златополя на правах анонімності сам постраждалий.
 
За словами пенсіонера, в лікарні до нього підійшов молодий чоловік, який нібито знайшов гроші і запропонував поділити їх порівну. Не зважаючи на відмову ділити чужі гроші, молодик не відставав. Невдовзі з’явився і «власник грошей», який зажадав від молодика і пенсіонера йому їх повернути. Попри заяви пенсіонера про свою неучасть в поділі грошей, «законний власник» не відставав і змусив старого показати, що той має в кишенях. Перелічуючи 300 гривень, які були в діда, зловмисник залишив собі дві третини з суми. Зникнення коштів пенсіонер помітив лише згодом, коли зловмисників уже й сліду не було.
Через слабкий зір, постраждалий не запам’ятав шахраїв, які скористалися досить класичною схемою грабежу. Єдині деталі: зловмисники працюють удвох, обоє молоді. Один із шахраїв – зростом більше 1,85 м. Інший – невисокий, за словами пенсіонера має чорне волосся з невеликою сивиною. 
 
Біля Кіровоградської обллікарні орудують шахраї?
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований