30 квітня 2024, вівторок

На Кіровоградщині патрульним знову намагалися дати хабар

Патрульнi зафiксували чергову спробу водiїв надати неправомiрну вигоду полiцейському.
Про це повiдомляє прес-служба патрульної полiцiї на своїй сторiнцi у Фейсбук, Iнформує Златопiль.
Автомобiль ВАЗ 21063, який рухався з непрацюючою лiвою фарою в режимi ближнього свiтла та без двох передбачених конструкцiєю бризковикiв, виявив екiпаж патрульних сьогоднi близько 5-ї години на вулицi Михайла Лiнника мiста Знам'янка.
Також патрульнi виявили у водiя явнi ознаки сп’янiння i запропонували пройти тест на стан алкогольного сп’янiння. Результат показав 1.34 промiле.
Пiд час спiлкування з патрульними 27-рiчний водiй неодноразово пропонував грошовi кошти в розмiрi 200 гривень за непритягнення до адмiнiстративної вiдповiдальностi.
На неодноразовi вiдмови iнспекторiв вiд неправомiрної вигоди, попередження про вiдповiдальнiсть за вчинення злочину та запис даної подiї на нагрудну камеру один iз пасажирiв поклав купюру в розмiрi 200 гривень до кишенi куртки iнспектора.
За виявленi порушення патрульнi склали на водiя адмiнматерiали за ч.1. ст. 121 та ч.1 ст. 130 КУпАП i попередили водiя, що подальший рух за кермом йому заборонено. Потiм iнспектори забезпечили охорону мiсця подiї та викликали слiдчо-оперативну групу, яка встановлюватиме усi обставини щодо неправомiрної вигоди.
 
 
 

На Кіровоградщині патрульним знову намагалися дати хабар
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований