28 квітня 2024, неділя

За три днi патрульнi тричi виявляли кропивничан з, ймовiрно, наркотичними речовинами

Iнспектори роти тактико-оперативного реагування (ТОР) за останнi три днi тричi виявялили осiб з, найiмовiрнiше, наркотичними речовинами.
Про це повiдомляє прес-служба патрульної полiцiї на своїй сторiнцi у фейсбук, iнформує Златопiль.
11 серпня близько 13-ї години на вулицi Валерiя Гончаренка увагу патрульних привернув громадянин, який перебував у п'яному виглядi, чим ображав людську гiднiсть та громадську мораль. Згiдно ст.34 Закону України "Про Нацiональну полiцiю" патрульнi провели особi поверхневу перевiрку, пiд час якої в лiвiй кишенi шортiв виявили шприц з рiдиною бiлого кольору, ймовiрно, наркотичною.
Пiзнiше цього ж дня близько 16-ї години iнспектори отримали виклик, що по вулицi Короленка бiля стадiону "Iкар" невiдома особа, ймовiрно, вживає наркотичнi речовини. Прибувши за вказаною адресою, патрульнi виявили громадянина, який розпивав алкогольнi напої.
Пiд час поверхневої перевiрки в правiй кишенi шортiв у особи iнспектори виявили паперовий згорток з подрiбненою речовиною рослинного походження зеленого кольору. На обох громадян було складено постанови за ч.1 ст.178 КУпАП.
Сьогоднi, 13 серпня, пiд час патрулювання близько 12-ї на вулицi Полтавська правоохоронцi виявив двох осiб, якi курили тютюновi вироби в громадському мiсцi. За дане порушення особам винесли постанови за ч.1 ст.175-1 КУпАП. Пiд час поверхневої перевiрки у рюкзаку одного з порушникiв виявили двi ємностi з коричневою речовиною iз специфiчним запахом ацетону, ймовiрно, наркотичного походження.
У всiх випадках патрульнi забезпечили охорону мiсця подiї до приїзду слiдчих, якi i будуть у подальшому займатися цими справами.

За три днi патрульнi тричi виявляли кропивничан з, ймовiрно, наркотичними речовинами
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований