04 травня 2024, субота

У зоні АТО знайдено тіло загиблого олександрійця

Олександрія понесла чергову втрату на Донбасі. При розтині могили виявлено тіло Сергія Добровольського, раніше оголошеного зниклим, пише “Моя Олександрія“.
30-річний Добровольський воював у складі військової частини 3033 міста Запоріжжя. Його слід загубився 24 серпня біля села Новоіванівка Амвросіївського району Донецької області.
Біля вказаного села волонтери “Народної пам’яті” розкрили братську могилу кількох українських солдатів. З’ясувалося, що тіла заховав місцевий фермер зі своїми людьми. Одним із загиблих експертиза ДНК показала Сергія Добровольського.
Сергій Валерійович Добровольський, 01.10.1984 року народження, народився в Олександрії. Закінчив школу №17. Після строкової служби в армії обрав кар’єру військового. Служив прапорщиком на кораблі “Донбас”, підводному човні, в останні роки – старшим прапорщиком військової частини 3033 міста Запоріжжя.
У Сергія залишилися дружина і дочка, які проживають в Запоріжжі. В Олександрії живуть мати і молодший брат. Мати Тетяна не вірить у смерть сина, не згодна з даними експертизи і має намір продовжувати пошуки. Вона вважає, що це помилка.
Похорони відбудуться в Олександрії в суботу, 28 березня. Про місце і час прощання з Героєм буде додаткове повідомлення.
У зоні АТО знайдено тіло загиблого олександрійця
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований