19 травня 2024, неділя

У Кіровограді згорів ресторан?

У Кіровограді згорів ресторан “Адмірал”. Про це Златополю повідомили очевидці події.

 

Як повідомляється, зараз пожежники уже закінчують боротися з вогнем.

Нагадаємо, що за два роки, це вже другий випадок, коли горить ресторан “Адмірал”. Кілька років тому пожежу, викликану коротким замиканням, вдалося досить швидко знешкодити.

Як повідомив Першій електронній очевидиць Олексій, близько 4-ї години його розбудив запах диму та газу. Побачивши, що горить бар, чоловік викликав пожежну охорону.
На момент прибуття рятувальників згоріло приблизно 150 квадратних метрів будівлі – літня площадка, тераса, внутрішній дворик, задня частина будівлі та частково дах сусідньої аптеки. Вогонь швидко поширився на покрівлю. У цей час в приміщенні бару знаходився лише охоронець, який, кажуть, не помітив загорання.
У гасінні пожежі взяло учать 6 машин з двох пожежно-рятувальних підрозділів. Рятувальникам вдалося не допустити перекидання вогню на інші споруди, а також запобігти вибуху газових балонів, які зберігалися в барі.

 

О 7 ранку пожежу було повністю ліквідовано. Постраждалих немає. Ніхто з працівників бару спілкуватися з пресою не захотів, а навіть навпаки – були вороже налаштовані.  Причини загоряння наразі встановлюються.
 

 

У Кіровограді згорів ресторан?
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований