19 травня 2024, неділя

Мама бійця батальйону “Кіровоград” просить про допомогу

До волонтерів та кіровоградців про допомогу звертаються батьки кіровоградських військових, які вперше відправляються у зону бойових дій на Схід, пише Точка Доступу.
Мама одного з бійців, який вперше відправляється у зону АТО у складі батальйону «Кіровоград», надіслала повідомлення ГО «Серця матерів» наступного змісту:
«Звертається до вас мама хлопця, який вперше з батальйоном “Кіровоград” за тиждень їде в зону АТО. Хлопцям видали один комплект форми, термобілизни та пару берц, але не вистачає змінного комплекту форми та білизни, перчаток, кобури на ногу, ножа з чохлом, медикаментів, рюкзаків, спальників. Як мама, прошу не тільки за нього, а й за інших хлопців – його побратимів.» – написала жінка.
Всі, у кого є можливість допомогти новобранцям речами, звертайтеся до палатки ГО ”Серця матерів Кіровоградщини” на площі Богдана Хмельницького у Кіровограді (зазначати – для батальйону “Кіровоград”). Реквізити для допомоги: р/р № 2600554 8954300 код 39589074 ПАТ ” УкрСиббанк” МФО 351005 ГО ” Серця Матерів Кіровоградщини”.
Мама бійця батальйону “Кіровоград” просить про допомогу
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований