28 вересня 2024, субота

Кіровоградщина: причину смерті дитини встановити не вдалося

Експертиза не змогла встановити причину смерті 8-місячної дитини, тіло якої виявили та вилучили олександрійські правоохоронці в одній із квартир 21 травня, пише “Моя Олександрія“.
Як анонімно повідомило виданню “Моя Олександрія” джерело в правоохоронних органах, в ході судово-медичної експертизи встановити причину смерті не вдалося через стан тіла загиблого. На думку експертів, хлопчик помер не менше п’яти днів тому. За цей час внутрішні органи почали гнити.
У той же час, експерти заявили про відсутність зовнішніх пошкоджень. У дитини лише одне садно на нозі. Також експерти дійшли висновку, що дитина доношена, нормально розвинена і немає причин говорити, що його не годували. Однак не можна виключати, що в їжу могли додавати спиртне.
На запитання, що означає поняття “причина смерті не встановлена” і як таке може бути, джерело відповіло, що такі випадки бувають і нерідко.
Також стало відомо, що нібито відразу після смерті малюка (п’ять днів тому) мати подалася в біги, зараз її шукають. Опитана власниця квартири та її співмешканець. Встановлено, що в квартирі вживалися не тільки спиртні напої, але також і наркотики.
Нагадаємо, 21 травня, на черговий пульт Олександрійського МВВС надійшло повідомлення, що в квартирі будинку на вулиці 50 років Жовтня, 42 знаходиться труп дитини. Мертвого хлопчика помітив вхожий в квартиру знайомий. Міліціонери встановили, що хлопчик жив з мамою. Також в квартирі проживають власниця житла зі своїм співмешканцем.
Кіровоградщина: причину смерті дитини встановити не вдалося
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований