19 квітня 2024, п’ятниця

У Кіровограді податківці заблокували офісний центр?

Офісний центр у Кіровограді за адресою вулиця Шевченка 20/24 заблокували податківці. Таку інформацію кореспондент Златополя отримав від представників одного з підприємств, що там знаходяться.
За словами представників ТОВ «Сигма-земпроект», що винаймають офіс на вулиці Шевченка, близько двох годин тому до приміщення зайшли близько десятка людей, які представилися працівниками податкової міліції і керуючись ухвалою житомирського суду, почали проводити перевірку. 
– Усіх з двох робочих поверхів зібрали в одному кабінеті, – говорить представник компанії, що винаймає тут офіс, – сказали, що будуть оглядати усі кабінети. Сказали, що розшукують людину, наскільки я зрозумів, який створив фіктивні фірми (більше 20-30 фірм). У них є постанова на обшук саме за адресою Шевченка 22/24 провести обшук в кожному кабінеті. Проводили обшук з понятими, перевіряли компютери, тумбочки, дивилися документи. задавали питання стосовно печаток…
На даний момент, в офісному приміщенні знаходиться вагітна жінка, яку, за словами працівників, досі не випускають перевіряючі. 
Після огляду офісів, податківці випустили працівників «Сигми-земпроекту», однак назад не впускають.
– Фактично, зараз паралізовано роботу підприємства. – коментує керівник ТОВ Андрій Максюта.
На прохання працівників повернутися до офісу, податківці, що охороняють вхід із середини, лише усміхаються і відповідають відмовою.
{youtube}v=H2ygX1NDM7M{/youtube}

Сьогодні близько 11:00 в Кіровограді по вул.Шевченка, 20/24 озброєні автоматичною зброєю люди в чорній формі з написами …

Posted by Andrey Maksyuta on 28 травня 2015 р.

У Кіровограді податківці заблокували офісний центр?
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований