27 квітня 2024, субота

У Кіровограді житель скандального гуртожитку може заночувати на вулиці

Жителю скандального гуртожитку по вул. Героїв Сталінграда, 13 в Кіровограді під час відвідання ринку зрізали двері, та замінили на нові, пише кореспондент Златополя.
 
Історія гуртожитку за адресою вул. Героїв Сталінграда, 13 тягнеться вже далеко не перший рік. Цього разу заручником війни жильців та власників гуртожитку – заводу «Радій» – став житель кімнати 141 Олександр Іванович. 
«Сьогодні зранку, близько 10.00 я вирішив сходити на ринок, купити продуктів. Повернувшись через деякий час додому я із здивуванням зауважив, що двері на блок де я проживаю були зрізані а замість них поставлені інші, відповідно потрапити додому зі своїм ключем я не зміг. Викликав міліцію, ті звісно приїхали, однак по суті нічим допомогти не змогли – взяли показання та й поїхали. Розумію, що це могли зробити лише представники «Радія», адже подібні випадки у нашому будинку непоодинокі» , – розповідає Олександр Іванович.
«Під час приїзду міліції ми викликали виконуючу обов’язки коменданта гуртожитку Вікторію Дмитренко, котра «зі скрипом» та все ж кинула на стіл у дворі біля якого ми спілкувались з міліцією якийсь ключ. В той момент я подумав, що це ключ від тих дверей які поставили замість моїх, однак відкрити ним двері у підсумку так і не зміг – ключ просто не підходив до нового замка».
[widgetkit id=550]
В той час як наш кореспондент знаходився на місці події, до гуртожитку приїхали ще й представник обласного ДСНС, котрий пояснив – зможе допомогти, викликати бригаду щоб зрізати двері надавши доступ до власного помешкання Олександру Івановичу, лише після відповідного дозволу з боку представників правоохоронних органів, оскільки підтвердити, що пан Олександр проживає за даною адресою, можуть лише вони. 
Наразі до гуртожитку прибули ще й представники правоохоронних органів, котрі разом з рятувальником та пожильцем Олександром Івановичем прийняли рішення дочекатись в.о. коменданта гуртожитку, котра в телефонній розмові з паном Олександром пообіцяла прибути на місце події через пів години. 
Ситуацію, за словами правоохоронців ускладнює ще й той факт, що двері, котрі були зрізані та замінені на інші є не дверима до помешкання Олександра, а лише входом до спільного блоку. 
Інформацію про завершення даної історії читайте на нашому сайті вже завтра вранці. 
У Кіровограді житель скандального гуртожитку може заночувати на вулиці
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований