29 березня 2024, п’ятниця

У Кіровограді трирічний хлопчик потрапив до травматології через батьків

Інцидент стався учора по вулиці Одеській, в одному з приватних будинків в Кіровограді. Сусіди бачили, як чоловік та жінка з восьмимісячним малюком, близько 14-15-ї години вийшли з дому. Хвилин за 40 після цього, з вікна дому, де проживає вищевказана сім’я, почав стукати трирічний хлопчик. 
Власноруч відчинивши кватирку, трирічний Денис спробував вибратись на вулицю. Тоді люди побачили на його обличчі численні забиття та гематоми. Місцеві жителі викликли швидку допомогу та міліцію.По приїзду медиків і огляду малого, лікари вирішили госпіталізувати його у травматологічне відділення дитячої обласної лікарні. 
За словами свідків, у маленького Дениса була розбита голова, запечена кров на губах та численні синці трикутної форми на спині. Ще хлопчик був дуже голодний, люди дали йому шматок хліба з котлетою, то він їв його запихачись.
[widgetkit id=551]
Під час того, як міліція опитувала свідків, додому повернулась і мама хлопчика зі своїм чоловіком, вітчимом малого. “Батьки” добровільно впустивши правоохоронців до своєї оселі. Міліціонери дізнались, що хлопчик тут проживає тільки зо два тижні – до цього він мешкав з батьком у Києві. Звідки у малого такі травми – мати дитини не змогла дати пояснень. Крім того, не змогла жінка і пояснити, чому у хлопчика немає власного ліжка, немає жодних запасів їжі, а в будинку страшний бруд та безлад. 
Працівники міліції наполягли на тому, аби восьмирічне маля, яке було з матір’ю, теж забрати до лікарні. Мати погодилась їхати з ним. Через хворобливий стан, маляти їх поки помістили до інфекційного відділення.
У причетності матері до побиття малого правоохоронці не сумніваються. Кажуть, що скоріше за все її позбавлять материнських прав. Також її можуть притягнути до кримінальної відповідальності і ув’язнити за грати до п’яти років.
 
У Кіровограді трирічний хлопчик потрапив до травматології через батьків
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований