29 березня 2024, п’ятниця

ДАІшники, які втрьох побили кіровоградця, досі працюють

Працівники ДАІ з Кіровограда, котрі кілька тижнів тому побили втрьох водія, все ще не відсторонені від виконання своїх обов'язків, незважаючи на той факт, що відкрито кримінальне провадження. Таку інформацію кореспондент Златополя отримав із власних джерел, наближених до правоохоронних органів. 
Нашому кореспондентові також удалося поспілкуватися з жертвою міліцейського свавілля, який на відео у подробицях розповів увесь інцидент. Рятувальник, який неодноразово витягував з того світу людей, уже два тижні на лікарняному після зустрічі з державтоінспекторами. За словами постраждалого, лікарі не дають точних прогнозів, коли саме закінчиться лікування.
Нагадаємо, у Кіровограді інспектори ДАІ зупинили легковик нібито за порушення правил руху. Після "спілкування" з правоохоронцями водій опинився у лікарні. Постраждалий стверджує, що били його троє ДАІшників. Четвертий, очевидно керівник групи, сказав побитому: "Ты что, не мог договориться?". 
Усі подробиці побиття – з уст жертви на відео.
{youtube}v=mRnxh9rhwx0{/youtube}
Також у розпорядженні редакції опинився відеоролик знятий уже після побиття самою жертвою:
{youtube}v=snx7vfMlyXI{/youtube}
Аби не активісти "Дорожнього контролю", які приїхали на місце пригоди, активні свідки та громадянська позиція водія, справу вже давно б зам'яли.
На відео одного з активістів "Дорожнього контролю" – спілкування жертви з, очевидно, представницею ДАІ одразу після інциденту.
{youtube}v=cAn0FgWp-GU{/youtube}
 
 

ДАІшники, які втрьох побили кіровоградця, досі працюють
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований