25 квітня 2024, четвер

Керівництво “Радію” погрожувало мешканцям кіровоградського гуртожитку холодом?

Сьогодні, 12 червня, у Кіровограді у одному із приміщень кіровоградського ПАТ "НВП "Радій" пройшла зустріч керівництва підприємства із мешканцями гуртожитку по вулиці Героїв Сталінграда, 13. Про це Златополю повідомили мешканці гуртожитку.
 
За словами присутніх на зборах мешканців скандального третього під'їзду (більшість із них не змогли потрапити туди, оскільки зустріч проходила в робочий час), керівники "Радію" (ососбисто – Євген Бахмач) переконували людей викупити у підприємства кімнати в яких вони живуть. 
– Крім цього, лунали обіцянки вимкнути світло і холодом і темнотою "викурити" нас із будівлі. – говорить один із учасників зустрічі. – Бахмач сказав, що він все одно все зробить по-своєму.
Нагадаємо, зараз у суді відбувається протистояння між мешканцями третього під'їзду гуртожитку по вулиці Героїв Сталінграда та ПАТ "НВП "Радій", у власності якого опинився гуртожиток. Не зважаючи на це, як повідомили нашому виданню учасники зустрічі, керівництво "Радію" озвучило плани провести ремонт в третьому під'їзді та переселити туди мешканців першого під'їзду.
 

Керівництво “Радію” погрожувало мешканцям кіровоградського гуртожитку холодом?
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований