18 травня 2024, субота

На Кіровоградщині керівник комунальників купив автобус втридорога

За позовом Прокурора Олександрівського району до колишнього директора КП "Оберіг" В. Забудька, в інтересах держави, на користь Олександрівської селищної ради повернуто кошти на суму 31 958 грн. 90 коп. Про це з посиланням на власні джерела написав громадський активіст Андрій Лаврусь. 
Як пише Лаврусь, перебуваючи на посаді керівника КП "Оберіг" В. Забудько уклав договір купівлі-продажу автобусу ПАЗ вартістю 95 тисяч гривень для перевезення населення селища.
Так, відповідно до висновку експерта станом на червень 2012 р., середня вартість такого автобусу складала 63 041,1 грн.
Таким чином, будучи службовою особою комунального підприємства В. Забудько уклав договір купівлі-продажу пасажирського автобусу, при цьому завідомо завищив суму купівлі, безпідставно визначившись з вартістю транспортного засобу в сумі 95 тисяч гривень, діючи з прямим умислом і корисною метою та зробив розтрату коштів з селищного бюджету в сумі 31 958 грн. 90 коп. 
В.Забудьком було вчинено кримінальне правопорушення передбачене ч. 2 ст. 191 КК України – розтрату коштів з місцевого бюджету. Про що є відповідне рішення суду.
Для довідки: В.Забудько був призначений на посаду селищною радою з подачі екс-голови Олександрівської РДА регіонала В. Авксентьєва. Вони являються родичами. Забудько працював на посаді з 22.07.2010 по 07.05.2013 рр. За час роботи неодноразово через комунальне підприємство пропускали кошти на придбання наносів, сміттєвоза, автобуса тощо. Також В.Забудько здавав в оренду комунальному підприємству власний автомобіль марки КІА, яким щодня з Кіровограда їздив на роботу.
 

Приємна новина!За інформацією з власних джерел мені відомо, що за позовом Прокурора Олександрівського району до колишнь…

Posted by Андрій Лаврусь on 6 липня 2015 р.

На Кіровоградщині керівник комунальників купив автобус втридорога
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований