28 вересня 2024, субота

На Кіровоградщині жінка вбила знайомого

У Кіровограді у результаті сварки жінка завдала смертельного поранення чоловікові, котрий прийшов до неї у гості. За такі дії зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Про це Златополю повідомили у СЗГ УМВС України у Кіровоградській області.
 
На вихідних до Кіровоградського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про виявлення тіла від родички потерпілого. Як з’ясувалося, того дня житель Кіровоградщини завітав у гості до знайомої. Під час застілля між господаркою дому та гостем виникла сварка, у результаті якої 51-річна жінка накинулася з ножем на 63-річного чоловіка. Останній від великої втрати крові помер на місці. Місцеві жителі, котрі дізналися про те, що сталося, сповістили родичку чоловіка, яка і повідомила про подію до міліції.
Наразі зловмисницю затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, їй оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. З місця події вилучено ніж та інші речові докази, – повідомив керівник Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Гавриленко.
На Кіровоградщині жінка вбила знайомого
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований