29 вересня 2024, неділя

На Кіровоградщині викрили наркопритон

32-річний раніше судимий житель Світловодська перетворив власне помешкання на місце для вживання наркотичних засобів. За такі дії йому загрожує покарання до 5 років позбавлення волі. Про це Златополю повідомили в СЗГ УМВС в Кіровоградській області, посилаючись на матеріали Світловодського МВ УМВС в області.
До Світловодського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що з однієї з квартир багатоповерхового будинку йде специфічний запах речовини, схожий на наркотичний.
У ході проведення перевірки було встановлено, що в помешканні 32-річний чоловік незаконно зберігав та виготовляв наркотичні засоби, які в подальшому вживав разом з товаришами. Крім того, господар неодноразово надавав приміщення для вживання наркотиків своїм знайомим.

– Під час огляду квартири працівники міліції вилучили подрібнену речовину, схожу на канабіс, макову соломку, пігулки медичного препарату, психотропну речовину та лабораторне обладнання для виготовлення наркотичних засобів, – повідомив начальник Світловодського МВ УМВС в області Вячеслав Лавренюк.

Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 1 ст. 317 «Організація та утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

На Кіровоградщині викрили наркопритон
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований