29 вересня 2024, неділя

Житель Кіровоградщини вкрав мопед та 400 гривень

За скоєне раніше неодноразово судимому мешканцю міста Світловодськ Кіровоградської області загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Про це Златополю повідомили в СЗГ УМВС в Кіровоградській області з посиалнням на матеріали Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області.
 
Минулого місяця до міськвідділу міліції звернувся житель районного центру. Чоловік розповів, що увечері, коли він повертався додому, у під’їзді незнайомець відібрав у нього сумку з ключами від мопеда та грошима у сумі 400 гривень.
Через декілька днів потерпілий знову звернувся до правоохоронців із заявою про викрадення його несправного транспортного засобу з території автостоянки.
– Працівники карного розшуку встановили особу зловмисника. Ним виявився 30-річний місцевий мешканець. Викрадений мопед він продав, отримані кошти витратив на власні потреби, – повідомив начальник Світловодського МВ УМВС в області Вячеслав Лавренюк.
Чоловіку оголошено підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 186 «Грабіж» та ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України. Стосовно нього обрано запобіжний захід – тримання під вартою.
 

Житель Кіровоградщини вкрав мопед та 400 гривень
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований