29 вересня 2024, неділя

Кіровоградщина: засуджений Петрівської колонії «замінував» посольство РФ та вокзал

В Олександрійському міськрайонному суді зачитали вирок чоловікові, який телефоном "замінував" посольство Російської Федерації і Центральний залізничний вокзал станції "Київ – Пасажирський", пише "Моя Олександрія".
У квітні 2011 року Печерський райсуд міста Києва на 9 років позбавив волі громадянина за зґвалтування та грабіж при обтяжуючих обставинах.
Відбуваючи покарання в Петрівській виправній колонії № 49, насильник, занудьгувавши на "нарах", 4 травня 2013 року в 12:00 дня подзвонив з мобільного в службу "102" і повідомив про мінування посольства Російської Федерації у Києві. У матеріалах справи йдеться: "Проведеним оглядом місця події із залученням фахівців відділу вибухотехнічних та пожежо-технічних досліджень факт мінування посольства Російської Федерації не підтвердився".
На цьому "телефонний терорист" не заспокоївся і в той же день в 21:00 знову зателефонував на спецлінію "044-102" і повідомив про мінування Центрального залізничного вокзалу станції "Київ-Пасажирський". Інформація знову не підтвердилася.
 
 
Вироком суду чоловік визнаний винним за ч. 2 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками, вчинене повторно) КК України. Він отримав 4 роки 2 місяці позбавлення волі в доповнення до чинного терміну.
Кіровоградщина: засуджений Петрівської колонії «замінував» посольство РФ та вокзал
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований