04 травня 2024, субота

В Олександрії колишній зек розгулював по району зі штик-ножем

У вівторок, 25 серпня, в Олександрії, що на Кіровоградщині, правоохоронці затримали 34-річного раніше судимого, наркозалежного громадянина, який розгулював по району зі штик-ножем, пишуть «Олександрійські новини» з посиланням на власні джерела.
Після випадку, коли минулої неділі, 23 серпня, 39-річний мешканець мікрорайону "Жовтневий" внаслідок сутички з невідомим отримав ножове поранення та потрапив до лікарні, правоохоронці почали слідчо-розшукові дії. Під час відпрацювання території, увагу міліціонерів привернув чоловік, котрий приховував під сорочкою невідомий предмет. Після огляду, у чоловіка виявили військовий штик-ніж, німецького зразка. Як потім з’ясувалося, він вже мав проблеми із законом та є учасником замісної терапії для наркозалежних та регулярно вживає синтетичний замінник "вуличного" наркотику – "Метадон". Окрім того, особа стоїть на обліку в Олександрійському тубдиспансері.
 
 
Відомості про подію внесені до ЄРДР за ч.2 ст. 263 Кримінального кодексу "Носіння, виготовлення, ремонт або збут холодної зброї без передбаченого законом дозволу", котра передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.
В Олександрії колишній зек розгулював по району зі штик-ножем
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований