01 травня 2024, середа

Служба безпеки кіровоградського заводу побила мешканку гуртожитку? (ФОТО)

Служба безпеки НВП “Радій” продовжує тероризувати мешканців скандального гуртожитку по вул. Героїв Сталінграда, буд.13. Принаймні, так стверджують самі мешканці будинку. За їхніми словами, сьогодні, 28 серпня, на мешканку однієї із кімнат був скоєний напад. На прохання мешканців гуртожитку кореспондент Златополя виїхала на місце події для з’ясування усіх обставин.
Зі слів самої постраждалої, вранці, коли Любов Савеліївна пішла у справах, в одній з кімнат, на яку, за словами жінки, вона має повне право, будівельники зняли нові двері та почали "наводити косметичний ремонт". Коли жінка спробувала стати на заваді їх діям, у розмову втрутилися працівники служби безпеки НВП «Радій», котрі завдали жінці тілесних ушкоджень. На жаль, нашому кореспондентові не вдалося взяти пояснення у цих осіб, щодо їх «чоловічого вчинку» адже з місця події вони зникли.
 
 
Ось так виглядає мешканка гуртожитку після нібито спілкування зі службою безпеки НВП «Радій» – у неї численні синці та забої на руках і ногах, гематоми. 
[widgetkit id=798]
Чергову заяву до міліції на неправомірні дії адміністрації ПАТ НВП “Радій” стосовно мешканців гуртожитку жінка написала, однак відповіді так і не отримала. Згідно з рішенням суду ,у даний час накладена заборона на проведення будь-яких ремонтних робіт у цій будівлі. Поки триває судова тяганина, у кімнату, через яку виник конфлікт, прописали учасника АТО, котрий до речі, теж став заручником ситуації.
Служба безпеки кіровоградського заводу побила мешканку гуртожитку? (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований