04 травня 2024, субота

Ультраси вимагають від міністра Авакова розібратися з побиттям фанатів у Кіровограді

Учасники ультраправого руху України написали звернення до Міністра МВС Арсенія Авакова щодо побиття міліцією на минулих вихідних у Кіровограді та Миколаєві футбольних фанів на стадіонах під час матчів 1/16 Кубку України, пише «Рідний Кіровоград» з посиланням на український ультрас-портал.
У сутичку з правоохоронцями попали фани "Металіста" та "Карпат", котрі приїхали підтримати свої клуби на виїзній грі. 
 
"Шановний пане міністр!
 
Знаючи Вашу відкритість, ми, ультрас українських клубів, хочемо поставити декілька питань, на які Ви можете відповісти в зручній для Вас формі: наприклад, в блозі на Українській Правді, на своїй сторінці у Фейсбук або на прес-конференції в УНІАН. Відсутність відповіді буде сприйнята нами як Ваше особисте схвалення тих дій, які вчинили Ваші прямі підлеглі.
1) За яких умов співробітники Вашого міністерства мають право входження на територію стадіону та хто дав їм право порушувати встановлену процедуру?
2) Переглянувши відео, яке додається, чи вважаєте Ви, що робота всіх співробітників міліції на цьому відео відповідає ступеню суспільної загрози, що склалася?
3) Оцініть ці "витвори мистецтва" (перегляньте фото з синцями), які залишили Ваші співробітники, з точки зору інструкції з застосування спецзасобів. Чи має право співробітник міліції використовувати ПР таким чином?
4) Зі спілкування співробітників міліції між собою нам стало відомо, що багато хто з них служив у "славнозвісному" підрозділі "Беркут". Скажіть, хто дав розпорядження залучити саме їх?
5) Якщо ви користуючись у тому числі оперативним відео, а не лише наданим нами, знайдете порушення з боку Ваших підлеглих, ми б хотіли знати кількість дисциплінарних проваджень, відкритих по цих фактах", – ідеться в відкритому зверненні до Міністра. 
 
Ультраси вимагають від міністра Авакова розібратися з побиттям фанатів у Кіровограді
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований