26 квітня 2024, п’ятниця

На Кіровоградщині затримали 21-річну шахрайку

На Кіровоградщині затримали шахрайку, котра заволоділа грошима та матеріальними цінностями жительки Добровеличківського району. За такі дії дівчині світить покарання у вигляді штрафу або позбавлення волі на строк до 3 років. Про це Златополю повідомили у СЗГ УМВС України у Кіровоградській області.
Нею виявилася 21-річна раніше судима за крадіжки жителька Новоукраїнщини. Познайомившись з жінкою з сусіднього району дівчина почала входити до неї у довіру, допомагаючи їй по господарству. Дізнавшись що жінка збирається придбати квартиру, дівчина запропонувала купити у неї за 45 тис. доларів США. У якості завдатку, довірлива жінка запропонувала знайомій автомобіль чоловіка та корову, які сторони оцінили за домовленістю у 50 тисяч грн. Решту грошей жінка мала сплатили протягом 2-3 років.
 
 
Окрім того, «шахрайка» попросила жінку перерахувати 1000 грн нібито на картку нотаріуса, за оформленням документів з купівлі-продажу. Але як з’ясували правоохоронці? власником банківської картки виявився житель Новоукраїнщини, якому дівчина була винна гроші, і таким чином вирішила цю проблему. Автомобілем та коровою, котрими вона заволоділа у незаконний спосіб розпорядилася на власний розсуд.Наразі дівчині оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Дії зловмисниці кваліфіковані ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» КК України.
На Кіровоградщині затримали 21-річну шахрайку
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований