19 травня 2024, неділя

Кіровоградщина: радгосп “Червоний землероб” захопили не рейдери а кредитори?

У місцевих ЗМІ з’явилася інформація, про те, що у селищі Мирне Бобринецького району Кіровоградської області сьогодні, 8 вересня, відбувається рейдерське захоплення землі на державному підприємстві ДП ДГ “Червоний землероб”. Однак, колишній керівник підприємства Петро Панібратець цю інформацію спростував, пише "Depo. Кіровоград".
"Зараз у нього кредитори, тому що новий директор не поспішає розраховуватись. – розповів він виданню. – Не знаю, скільки там усього боргів, але, напевно, немало, якщо просто в кабінет уже приходять". Панібратець також наголосив, що ніякого рейдерського захоплення радгоспу наразі немає. Також він стверджує, що новий директор і є головним рейдером.
 
 
Оскільки дане підприємство підконтрольне Кіровоградській дослідній станції та Національній академії аграрних наук України (НАНУ), через державну власність його угіддя досі не розпайовані. Працівники підприємства та жителі Чарівного (а "Червоний землероб" регулярно виділяє гроші на підтримку соціальної сфери) навіть провели зібрання, на якому прийняли рішення: підтримати Петра Панібратця, який керував ДП протягом десяти років. Проте, на початку липня цього року керівництво дослідної станції привезло в село нового директора, Володимира Орехівського. Підкорятися новому керівникові люди відмовилися. Під крики "Ганьба!" Володимир Орехівський поїхав геть. Наразі конфлікт не вирішено а
"Червоний землероб" очолює Віктор Кравченко.
 
Кіровоградщина: радгосп “Червоний землероб” захопили не рейдери а кредитори?
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований