29 березня 2024, п’ятниця

У Кіровограді активісти «Правого сектору» потрощили незаконно збудовану АЗС (ФОТО, ВІДЕО)

У Кіровограді по вулиці Степняка-Кравчинського, що на мікрорайоні Балашівка,  де попри заборону триває незаконне будівництво газової заправки, сьогодні, 1 листопада, відбувся черговий мітинг. Про це повідомляє кореспондент Златополя. 
Підтримати мешканців Балашівки приїхали представники Кіровоградської самооборони та «Правого сектору» ,  а також член виконкому міської ради Олександр Цертій та новообраний депутат Кіровоградської міської ради Олег Мельниченко. 
 
Свою думку щодо цієї ситуації кореспонденту Златополя Олег Мельниченко прокоментував наступним чином: 
«Будівництво продовжують, ігноруючи рішення виконавчого комітету Кіровоградської міської ради про скасування будівництва заправки у сквері поблизу дитячого майданчика. На минулому тижні були знищені дерева без узгодження з міськрадою та зеленбудом. На запит нардепа Олександра Горбунова з Києва прийшла відповідь, що будівництво в рамках закону. Але, по набранню повноважень, я особисто буду писати запит до прокуратури з проханням розібратися у цій ситуації» 
На зустріч до мітингарів власники майбутньої заправки так і не з'явилися, тому активісти Кіровоградської самооборони та «Правого сектору» почали трощити паркан, а проникнувши на територію заправки балонами обмалювали заправку. На місце події прибули правоохоронці. 
[widgetkit id=925]
Відео з місця події:
{youtube}
v=JsE2J-SNa0Y{/youtube}
У Кіровограді активісти «Правого сектору» потрощили незаконно збудовану АЗС (ФОТО, ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований