06 травня 2024, понеділок

У Світловодську затримали рецидивістку з наркотиками

35-річна жінка раніше вже неодноразово притягувалася до кримінальної відповідальності за наркозлочини. За такі дії їй може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років. Про це Златополю повідомили у прес-службі ГУ НП України в Кіровоградській області.
 
У місті Світловодськ правоохоронці зупинили на одній з вулиць перехожу, поведінка якої викликала підозру. Під час проведення поверхневого огляду у громадянки було виявлено та вилучено шприци з речовиною, схожою на опій ацетильований, об’ємом 26 мл.
За поясненням жінки, наркотичний засіб вона придбала у невідомої особи для власного вживання за півтори тисячі гривень. Вилучену речовину направлено на дослідження.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Зловмисниці загрожує покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, арешту до 6 місяців, обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.
 
У Світловодську затримали рецидивістку з наркотиками
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований