04 жовтня 2024, п’ятниця

На Кіровоградщиніі двоє охоронців до смерті побили свого колегу

Під час вирішення конфліктної ситуації між трьома працівниками одного з господарств на Кіровоградщині виникла бійка. У результаті один з чоловіків отримав травми, які виявилися несумісними з життям.
 
До Компаніївського відділення поліції 8 січня надійшло повідомлення від фельдшера про те, що на території фермерського господарства в одному з сіл виявлено труп охоронника.
Правоохоронці встановили, що напередодні троє працівників – двоє жителі міста Кіровограда, 27 та 43 років, та 23-річний мешканець Новгородківського району перебували на чергуванні. Близько 23.00 між чоловіками виникла сварка, в ході якої молодші колеги завдали старшому тілесних ушкоджень, від яких поетрпілий під ранок помер.
За результатами розтину тіла, смерть настала внаслідок травми голови та крововиливу.
«Під час проведення огляду місця події, а саме приміщення, де знаходились охоронники, було виявлено та вилучено одяг і взуття з плямами крові. Крім того, правоохоронці виявили пакет із подрібненою речовиною рослинного походження та предмет, схожий на травматичний пістолет. Вказані речі направлено до НДЕКЦ для проведення відповідних експертиз» – розповів начальник Компаніївського відділення поліції Володимир Гавриленко.
Зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Дії підозрюваних кваліфіковані за ознаками злочину, передбаченого ст. 121 ч. 2 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.
Раніше молодший зі зловмисників відбував покарання за крадіжку, інший – був судимий за аналогічне кримінальне правопорушення, а також наркозлочини та нанесення тілесних ушкоджень.
За матеріалами Компаніївського відділення поліції
Бобринецького ВП ГУНП в Кіровоградській області
 

На Кіровоградщиніі двоє охоронців до смерті побили свого колегу
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований