02 жовтня 2024, середа

Неповнолітньому з Кіровоградщини загрожує 6 років за напад на жінку

Правоохоронці за кілька годин затримали грабіжника. Ним виявився неповнолітній житель міста Знам’янка, який раніше вже був судимий за крадіжку. Юнак відібрав у перехожої особисті речі. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк до шести років.
До відділу поліції надійшло повідомлення від 34-річної місцевої мешканки. Жінка розповіла, що на одній з вулиць районного центру невідомий вихопив з рук пакет з миючими засобами, ліхтариком та парасолькою.
«Працівники поліції прибули на місце пригоди. У ході відпрацювання території міста правоохоронці помітили хлопця, який вів себе підозріло, почав тікати від поліцейських та був затриманий. Як з’ясувалося, 16-річний підліток частину награбованого викинув у сміттєвий бак, неподалік від місця скоєння злочину. Ліхтар, який зловмисник залишив собі на згадку, правоохоронці вилучили», – повідомив начальник відділу поліції Андрій Бензар.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За скоєне зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.
За матеріалами Знам’янського відділу поліції
ГУНП в Кіровоградській області
Неповнолітньому з Кіровоградщини загрожує 6 років за напад на жінку
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований