02 жовтня 2024, середа

В Олександрії шахрай прямо в Центрі зайнятості розвів людей

Олександрійська поліція розшукує шахрая, який "розвів" безробітних у центрі зайнятості. Про це повідомила інспектор поліції Оксана Міхно, пише Моя Олександрія.
За словами Міхно, вчора, 11 січня, в поліцію звернулося три жінки із заявами про шахрайство. Так, 5 січня, перебуваючи в центрі зайнятості, вони зустрічалися з роботодавцем і передали йому різні суми грошей – 1110, 1300 і 400 гривень – за "прискорене проходження медогляду" і "рішення проблем у податковій". Отримавши гроші, чоловік пропав.
У розпорядженні поліції є ПІБ чоловіка, але ймовірно воно вигадане. Документи у невідомого ніхто не перевіряв. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) КК України.
Директор центру зайнятості Ірина Мукієнко підтвердила "Моїй Олександрії", що 5 січня в приміщенні центру відбулася зустріч безробітних з чоловіком, який пропонував роботу на АЗС.
"Прийшов чоловік і попросив підібрати людей, які йому потрібні для роботи на заправках. Ми запросили людей, вони з ним спілкувалися. І з'ясовували всі обставини: де, яка робота, яка зарплата", – розповіла вона.
На питання, чи перевірялися у чоловіка документи, Мукієнко відповіла, що центр зайнятості не має таких повноважень і запропонувала безробітним надалі бути більш обачними.
"Я дуже здивована, що дорослі люди так себе повели", – додала керівник.
В Олександрії шахрай прямо в Центрі зайнятості розвів людей
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований