04 жовтня 2024, п’ятниця

На Кіровоградщині правоохоронці встановили серійного крадія

Правоохоронці встановили серійного крадія. 22-річний зловмисник, раніше судимий за майнові та наркозлочини, здійснив низку крадіжок з домоволодінь мешканців міста Долинська.
Однією з потерпілих стала 65-річна місцева жителька. Жінка звернулася до відділення поліції та повідомила про викрадення мопеда.
Правоохоронці встановили особу злодія та обставини скоєння кримінального правопорушення. Як з’ясувалося, мешканець районного центру гуляв вулицями і натрапив на незамкнені двері господарського приміщення. Усередині побачив транспортний засіб, незаконно заволодів ним і відразу продав.
У ході подальшого розслідування працівники поліції встановили причетність чоловіка і до трьох крадіжок. У минулому році зловмисник викрав автомобільне скло з території домоволодіння місцевих жителів, а також супутникову антену та телевізійний тюнер з будинку потерпілих, – розповів начальник Долинського відділу поліції Сергій Ботез.
У даний час викрадене майно правоохоронцями вилучено та повернуто власникам.
За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» та ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України. Особі оголошено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень. За вчинене чоловіку загрожує до 6 років позбавлення волі.
За матеріалами Долинського відділу поліції
ГУНП в Кіровоградській області
На Кіровоградщині правоохоронці встановили серійного крадія
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований