29 квітня 2024, понеділок

Зі зброєю в руках бобринецькі фермери готові відстоювати свої права (ВІДЕО)

На початку січня невідомі у масках вивези зерно із сільгоскомпанії "Південна" Бобринецького району Кіровоградської області. Про це повідомляє "Гречка".
 
За свідченням представників сільськогосподарської фірми «Південна», на територію складських приміщень увірвались невідомі, взяли в заручники охорону підприємства. Після цього на місце прибув судовиконавець в супроводі представників фірми, яка, згідно позову, має право забрати на зберігання зерно зі сховищ «Асоціації Південної».

Позивач, фізособа звернувся до суду 28 грудня і вже 29 грудня суд повністю задовольнив позов. А 4 січня десятки машин, сотня тітушок і один судовиконавець приїхали виконувати зазначене рішення. За цим процесом спостерігали два автобуси працівників кіровоградської поліції спеціального призначення.

На сьогодні, власники сільгосппродукції подали апеляційну скаргу. Однак відшукати свого зерна чи позивача не можуть. Інші фермери району об’єднуються в загони самооборони і готові зі зброєю в руках охороняти своє майно від українського правосуддя.

Деталі в програмі місцевої телестудії «МИ»:

 

 

Зі зброєю в руках бобринецькі фермери готові відстоювати свої права (ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований