15 травня 2024, середа

У місті на Кіровоградщині п’яний чоловік пограбував жінку

Правоохоронці затримали зловмисника, який пограбував жінку. 23-річний житель міста Новоукраїнка, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, повертався додому та помітив перехожу, у якої вирішив відібрати сумку.
Наприкінці січня пізно увечері до відділу поліції зателефонувала 61-річна жінка. Потерпіла розповіла, що близько 21.30 невідомий вирвав у неї з рук сумку з грошима в сумі понад 1000 гривень, кредитними картками та пенсійним посвідченням.
«Правоохоронці, прямуючи на місце події, на центральній вулиці міста помітили молодого чоловіка, який поводився підозріло. Оперативники зупинили його та запропонували пред’явити документи. Під час проведення особистого огляду речей у місцевого жителя було виявлено суму, вказану потерпілою – 1059 гривень. Зловмисник зізнався, що нещодавно відібрав гроші у жінки, її сумку з іншими речами викинув на автобусній зупинці, а гаманець – по дорозі до центру», – повідомив начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Чоловіку повідомлено про підозру, йому загрожує штраф, громадські або виправні роботи, арешт на строк до шести місяців або до чотирьох років позбавлення волі.
За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції
ГУНП в Кіровоградській області
У місті на Кіровоградщині п’яний чоловік пограбував жінку
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований