17 травня 2024, п’ятниця

Мешканця Кіровоградщини підозрюють в нападі на “17 канал”

У Києві працівники поліції затримали мешканця Кіровоградської області, якого підозрюють в участі в нападі на офіс 17 телеканалуПро це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в місті Києві, пише Гречка з посиланням на "Кореспондент".
Близько 2.00 в Шевченківське управління поліції міста Києва надійшло повідомлення про те, що на вулиці Мельникова в приміщення одного з телеканалів проникли невідомі в масках і винесли сервісне обладнання.
На місці події правоохоронці встановили, що телеканал орендує кілька кабінетів на четвертому поверсі будівлі, що належить акціонерному товариству.
Двоє охоронців, які перебували на чергуванні, пояснили, що приблизно о 1.30 близько 15 осіб в камуфляжній формі і балаклавах перелізли через паркан, вирвали двері і забігли в приміщення.
Проникнувши в офіс телеканалу, вони пошкодили кілька дверей і забрали з собою обладнання.
Поліція затримала 46-річного жителя Кіровоградської області, підозрюваного в участі в нападі. Під час обшуку його автомобіля слідчо-оперативна група вилучила декілька комп'ютерів, ножі, два пристрої для відстрілу, оснащені гумовими кулями, патрони до них, бронежилет, гучномовець, кілька рацій, радіостанцію, посвідчення журналіста, а також "пристрій для куріння" та дві склянки з невідомими сумішами.
Мешканця Кіровоградщини підозрюють в нападі на “17 канал”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований