28 вересня 2024, субота

Ляшко пообіцяв поговорити з Аваковим, щоб той “вправив мізки” начальнику поліції Кіровоградщини (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні увечері, 1 березня, лідер "Радикальної партії Олега Ляшка" Олег Ляшко у Кропивницькому зустрівся із мешканцями проблемного гуртожитку по проспекту Університетський, 21 в обласному центрі. Зустріч пройшла на площі Героїв Майдану в Кропивницькому, біля приміщення телеканалу "Кіровоград", де нардеп мав виступати в прямому ефірі, пише Златопіль.

Організували зустріч самі мешканці гуртожитку, дізнавшись, що "головний радикал країни" сьогодні ваідвідує місто. Разом з нардепорм вони поклали квіти, які приніс Ляшко, до імпровізованого пам'ятника Героям Небесної Сотні.
Під час зустрічі активісти гуртожитку описали проблеми, з якими зіштовхнулися при боротьбі за свої права з номінальним власником будівлі – ПП "Вагран", яке пов'язують з екс-суддею та екс-депутатом міськради Володимиром Ярошенком. Жителі розповіли, як "власник" гуртожитку продав їхні квартири невідомим особам і про стан будівлі загалом та попросили в Олега Ляшка допомоги. 

Не проминули активісти згадати і про те, що керівник поліції Кіровоградщини Сергій Кондрашенко покинув зустріч з мешканцями гуртожитку. Активісти вбачають в цьому небажання поліції займатися їхньою проблемою. На це нардеп зауважив, що переговорить з Міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим, аби той "вправив мізки" поліції Кіровоградщини.
Нардеп переконав жителів гуртожитку, що знайомий з їхньою ситуацією і вона знаходиться на постійному контролі в його колеги-"радикала" Дмитра Лінька.
Опісля Ляшко сфотографувався з мешканцями, роздав декілька автографів та пообіцяв постійно тримати питання гуртожитку на контролі і, можливо, навіть заїхати до його мешканців в гості.

Фото та відео – Златопіль 
Ляшко пообіцяв поговорити з Аваковим, щоб той “вправив мізки” начальнику поліції Кіровоградщини (ФОТО, ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований