28 вересня 2024, субота

На Кіровоградщині іноземець став громадянином України за фальшивими документами

На Кіровоградщині поліцейські встановили факт підробки документів, за якими 51-річний уродженець іншої держави набув громадянство України. Про це пише Златопіль із посиланням на матеріали управління карного розшуку поліції Кіровоградської області.
Рішення про скасування громадянства особі, яка протягом останніх років мешкала у Кропивницькому, було прийнято Управлінням Державної міграційної служби в Кіровоградській області на підставі зібраних працівниками карного розшуку Нацполіції області матеріалів, до яких додалися ще й висновки експертиз, які вказують, що відомості в документах не відповідають дійсності.
Про факт безпідставного отримання громадянства мешканцем Кропивницького оперативникам стало відомо в ході розслідування особливо тяжкого злочину – замаху на вбивство, скоєного минулого року в обласному центрі.
У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці здійснювали перевірку щодо можливого місцезнаходження підозрюваного за місцем попередньої реєстрації окремих його родичів, саме тоді і було виявлено порушення.
Нині чоловіку скасовано рішення про набуття громадянства України, вилучено паспорт громадянина України та видано відповідну довідку, за якою йому необхідно буде звернутися до консульства з метою вирішення питання щодо свого статусу.
Ілюстрація – nbuviap.gov.ua
 

На Кіровоградщині іноземець став громадянином України за фальшивими документами
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований