03 травня 2024, п’ятниця

У Кіровограді невідомі з автоматами пограбували ігровий зал (ФОТО)

У неділю, 29 листопада, близько 22-00 група невідомих озброєних осіб напала на відділення "Національної лотереї" в центрі Кіровограда по вулиці Гоголя. Про це пише Златопіль.
За інформацією з власних джерел Златополя, близько 10-15 молодиків у камуфляжі, п'ятеро з яких були озброєні автоматами Калашникова, увірвалися до грального закладу близько 22-00. Нападники поклали на підлогу персонал та нечисленних відвідувачів, проникли до технічного приміщення, де вимкнули світло в усьому приміщенні, у темряві з ліхтарями потрощили техніку, забрали з каси виручку та на двох авто зникли у невідомому напрямку.
Один із  нападників вів відеозапис усього що відбувається. Крім того, невідомі зірвали камери відеоспостереження в ігровому залі.
Як стало відомо нашому коресондентові, керувала нападом на гральний заклад жінка.
[widgetkit id=970]
У залі на момент нападу знаходилося сім відвідувачів та персонал. Один із відвідувачів отримав у спину прикладом автомата – постраждалого забрала "Швидка".
Приватна служба охорони отримала сигнал про напад о 22-02. О 22-06 охоронці були на місці пригоди, проте затримати на гарячому нападників не змогли – ті вже покнули заклад.
За нашою інформацією, однією із машин нападників був джип із чорними, очевидно – військовими, номерами, камуфляжного кольору.  
На місці пригоди станом на 1-35 понеділка працюють правоохоронці.
У Кіровограді невідомі з автоматами пограбували ігровий зал (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований