30 квітня 2024, вівторок

Шкарпетки, шоколад та поцілунки від філологів педуніверситету

Сьогодні факультет філології та журналістики влаштував справжній благодійний ярморок.Та не звичайний, а з шоколадним фестом,обіймами та поцілунками. Про це повідомляє кореспондент Златополя.
Неодноразово у місті проводились такі соціальні флешмоби, як “Обійму безкоштовно”, “Поцілую безкоштовно”. Та оскільки зараз потрібно використовувати будь-яку можливість, щоб допомогти армії, студенти вирішили брати гроші за своє подароване тепло. Та ніхто і ну був проти. Студенти різних факультетів обіймались та цілувались на площі університету біля пам’ятника Володимира Винниченку. Такого позитивного та нестандартного заходу в університеті, мабуть, раніше не було. Поєднали приємне з корисним!
Та це був лиш розважальний додаток до основного масового дійства – свято шоколаду! Студенти були в захваті! Справжній шоколадний рай! Цукерки, злитки, а особливо шоколадний торт Ольги Кирилюк! Як говорили “університетські дегустатори”, смачніший за десерти у будь-якому кафе міста! І це був би не журналістський факультет, якби він не підійшов до завдання оригінально!
Кожна шоколадка була у креативній упаковці з малюнками Кіровограду, рекламою університету та навіть коміксами! Також у цей день було дозібрано теплі шкарпетки, які почали зносити ще на Вернісажі талантів факультету філології та журналістики.
 
Отже, звіт добрих справ філфаку:
шоколадна благодійність склала 800 гривень,
було “націловано” на 140 гривень та зібрано 74 пари шкарпеток.
 
   
 
                                                                                                                                                       Олександра Крикун
Шкарпетки, шоколад та поцілунки від філологів педуніверситету
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований