12 травня 2024, неділя

Вчора на Лісопарковій бігали хлопці з ножами, битими пляшками та дівчатами на плечах

 Вчора КОМГО “Пробудження” провело “Відкрите Тренування” з ножами, ходінням по склу та носінням дам на руках. Про це повідомляє Златопіль

КОМГО “Пробудження” є організатором багатьох заходів міста спрямованих на популяризацію здорового образу життя. Цього разу Сергій Костенко разом зі своїми учнями запросили всіх бажаючих на відкрите тренування, яке проводилось у рощі десантників, на свіжому повітрі. І на тренування завітали самі дівчата! Тому дамам було надано максимально уваги. Тому до пробіжки та підняття схилом хлопців додалась пробіжка та підняття схилом з дівчиною на плечах. Дівчата ж відпрацювали навички відходу від супротивника в різних природних умовах (пагорби спуски), ударну техніку, способу захисту від нападника з підручними предметами, техніка удавки та навіть ходіння по склу!

Хлопці у свою чергу доводили до досконалості своє вміння приймання ножі на оголене тіло.
Зараз представницям прекрасної половини людства потрібно вміти постояти за саму себе, якщо поруч немає таких доблесних захисників, як на цьому тренуванні. Тому було продемонстровано, як можна врятуватись за допомогою речей, які ненароком можуть виявитись у вашій сумочці: ключей, копійок, клізми та контрацептива! 
Також з вчорашнього дня КОМГО “Пробудження” запроваджує безстрокова акція “Подаруй кульку заради миру!”. Потрібно дарувати кульки один одному та гарний настрій на підтримку миру та єдності нашої держави.Естафету прийняли нові учениці “Пробудження”, які в свою чергу мають ощасливити когось кульками та зробити фотографії усього цього дійства та передати справу далі. 
Тому долучайтесь до акції, даруйте кульки, бігайте лісом, носіть дівчат на руках!
 
 
 
                                                                                                                                                                                                       Фото Олександра Крикун
 

Вчора на Лісопарковій бігали хлопці з ножами, битими пляшками та дівчатами на плечах
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований