29 березня 2024, п’ятниця

Гурт “ТІК” зробив кавер на пісню кіровоградських музикантів

Відомий український гурт “ТІК” зробив кавер-версію пісні фронтмена кіровоградського гурту “Веселі Біоритми” Євгена Манженка. Пісня прозвучала вчора, 8 травня, на концерті в Івано-Франківську, пише Перша електронна газета.
Гурт Веселі Біоритми” зараз фактично припинив свою концертну діяльність, але це не заважає йому творити український культпростір. Нещодавно ВІА “Веселі Біоритми” увійшли до проекту “Української правди” – “Як звучить Україна”, де зібрані найталановитіші українські виконавці та музиканти. Тепер на їхню пісню “Робот” відомий український гурт “ТІК” зробив кавер-версію.
{youtube}v=txYw1u17Xos{/youtube}
“ВІА «Веселі Біоритми» – гурт прогресивного емо-реггі-турбошансону і ресторанного психоделу. Наший невеликий, але сплочьонний колектив створює для вас позитивні вібрації, лікує від різних залежностей і має неабиякий терапевтичний ефект, несе великі гуманістичні ідеї в маси, а також об’єднує люблячі серця й тільця закоханих своєю щирою лірикою і неприкритим мелодизмом. Наші скромні музично-поетичні доробки є поєднанням міського романсу, музичної естетики західної музики 60-х років, української радянської естради і ямайської народної музики. Наші укулеле, казу, співи, божественна гітара, сексуальний бас і електронні барабани оспівують долі простих українців, їхні радощі і печалі, їхню мужню боротьбу із злочинною владою і колекторськими фірмами, їхні щирі почуття і чисті помисли. Віримо, що краса, музика і гігієна врятують світ. Кожному бажаємо міцного здоров’я, палаючого серця і квартири у Києві. Думаємо про вас, творимо для вас, співаємо про вас!”, – пишуть про себе виконавці на офіційному сайті “Веселих Біоритмів”.
Гурт “ТІК” зробив кавер на пісню кіровоградських музикантів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований