21 травня 2024, вівторок

На тепло бійцям: в Кіровограді провели Garage Sale (Фото)

Сьогодні, 19 жовтня, у місті було проведено Garage Sale – благодійний розпродаж, організаторами якого є Катерина Гиленко, Олексій Титов, Jane&Vika Creative Group та Кіровоградський державний педагогічний університет. Захід був спрямований на благодійний збір грошей. Виручені кошти підуть на придбання теплого одягу військовим, які зараз перебувають у зоні АТО.
 
Осінь, починаються морози та дощі, у квартирах стає прохолодно. А як там зараз захисникам нашої країни у сирих окопах під відкритим небом? – так виникла ідея допомогти військовим зігрітися “На тепло бійцям”. 
На благодійному розпродажі кожен міг знайти щось собі до смаку: футболки з патріотичним розписом місцевих дизайнерів, прикраси, сувеніри, елементи креативного інтер’єру, м’які іграшки.
При розпродажі працювало декілька творчих майтернь, де проводились майстер-класи: виготовлення карти України з гофропаперу від бібліотеки ім. Гайдара; виготовлення янголів-охоронців для наших бійців; виготовлення та написання листівок для військових від бібліотеки ім.Бойченко; майстер-класи від студії «Мир Креатива» – виготовлення бутона троянди з паперу та цукерок. 
Можна було придбати й сертифікати на певні послуги, наприклад, масаж або ваш портрет.
Найбільшою популярністю на розпродажі користувались солодощі та вироби хенд-мейду.
[widgetkit id=159]
Кафедра видавничої справи та редагування педагогічного університету приготувала шоколад “Зброя проти депресії”, “Смак свободи”, “Шоколад щирого українця” та багато різних креативних цікавинок. Також партнером заходу – “Чорна Кава”, “Філіжанка”, “DvaCoffee”, кав’ярня “Марракеш” надали розпродажу й свої солодощі.
Жінки приносили власноруч спечені пироги та десерти (відомий з Шоколадного фесту торт Ольги Кирилюк розійшовся навіть до відкриття розпродажу) 
Для тих, хто прийшов з дітьми, працювала студія раннього розвитку «Сонячний зайчик»: проводилися ігри із дітьми та конкурси. 
Особливістю Garage Sale стала концертна програма, в якій взяли участь Микола Папуша, Ксенія Чеканова, Ксюша Воробйова, та багато інших. 
Garage Sale задіяв музичні, художні, та кулінарні сфери творчості,  які працювали на радість відвідувачам та на благо армії. Організатори сподіваються провести захід знову, але, якщо погода не дасть їм такої змоги, вони планують створити онлайн-розпродаж, де буде виставлено й ті речі, які не було продано сьогодні. 

Олександра Крикун, фото – автора 

На тепло бійцям: в Кіровограді провели Garage Sale (Фото)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований