17 травня 2024, п’ятниця

Чи отримають безхатченки Кіровограда тимчасове житло?

У Кіровограді, в приміщенні прес-клубу, щойно пройшла прес-конференція, присвячена питанням забезпечення тимчасовим житлом безхатченків. 
“Наразі Кіровоград залишився без будь якого приміщення для бездомних. Причина – супротив певної частини депутатів міськради, котрі не підтримають ідею тимчасового відкриття притулку в приміщенні Соціального гуртожитку для дітей сиріт по вул. Тельмана 75г. Вважаю що питання необхідно вирішити до зими, тож на черговій сесії, що орієнтовно відбудеться 4 листопада, ми повторно внесемо питання на розглчд депутатського корпусу”, – прокоментував ситуацію секретар міськради Іван Марковський.
Олег Краснокутський, котрий разом з Іваном Івановичем ініціював проведення прес-конференції, був більш багатослівний. Розпочав депутат зі звинувачення “певних телеканалів міста” у заангажованості та викривленні фактів, продовживши однак свій спіч в більш спокійному ключі. “У нас немає іншого виходу, крім як розташувати приміщення притулку саме в приміщенні соцгуртожитку. Я не бачу жодної загрози громадянам Новомиколаївки, котрі начебто виступають проти такого сусідства. Усі безхатченки котрих, я сподіваюсь, ми всеж зможемо скоро прийняти у новому приміщенні, будуть проходити медобстеження, тож принаймні в цьому аспекті безпеку мешканців ми гарантуємо. Більше того, я сам проживаю поруч з приміщення з гуртожитком і знаю, що особливого супротиву мешканців немає, а інформація про страйки та пікети – неправдива.”
Окрім того озвучили й певні цифри. Так згідно законодавчо встановлених нормативів, безхатченки зможуть перебувати у притулку протягом 90 днів на рік. Фінансування даного закладу планується здійснювати з міського бюджету. 
Чи отримають безхатченки Кіровограда тимчасове житло?
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований