29 квітня 2024, понеділок

Кіровоград: Парасолька як офіціант, зброя, та навіть показник соціального стану

 

22 жовтня в Кіровоградській бібліотеці ім. Бойченка відділом мистецтв було проведено «День різнокольорових парасольок».
Свято парасольок у бібліотеці повністю виправдало свою назву. Парасольки були усюди: на підлозі, на всіх столах, підвішені до стел, неначе “парасольний рай”. Для всіх бажаючих проводились майстер класи – виготовлення парасольок в техніці орігамі, парасолька-магніт із солоного тіста, листівки з парасольками. Парасольки, парасольки, парасольки.
Також усіх вітав добродушний мім, вгадайте з чим? З парасолькою! Запрошеним учням було проведено цілу лекцію про парасольки, з демонстрацією найкращих зразків та фільмів. До цього дня ніхто і не знав, що раніше парасольки були привілеєм лише царів та вельмож, що вА мериці жіночу парасольку пропонувалося використовувати як засіб захисту від нападів на вулиці. Слухачам дали поради, як правильно обирати парасольку, як в магазині перевірити, чи довго тобі служитиме покупка.
[widgetkit id=166]
Було продемонстровано найцікавіші та найкреативніші парасольки з усього світу: парасолька, яка під дощем створює музику, парасолька з підставкою для кави, асиметрична парасолька, що не боїться штормового вітру, або парасолька для собак. Всім одразу захотілось парасольку з інтернетом чи водяним пістолетом.
Закінчили порадами, як доглядати за своїм захисником від дощу. Школярі були просто в захваті, здавалося б, така дрібничка, а скільки цікавого, креативного, іноді навіть безглуздого пов’язано зі звичайною парасолькою. Йдучи з бібліотеки, кожен гість отримав позитивне передбачення, аби не засмучуватись від того факту, що деякі парасольки крутіше, ніж твій айфон, чи навіть ти сам. 
Кіровоград: Парасолька як офіціант, зброя, та навіть показник соціального стану
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований