23 квітня 2024, вівторок

У Кропивницькому пройшов молодіжний екстрим-фестиваль (ФОТО)

Спільнота любителів адреналінових відчуттів «Ekvitas» об’єдналась і створила єдиний в області захід для прдставникыв екстремальних субкультур. Кожен охочий, що вміє хоча б стояти на ногах, міг спробувати себе у незвичних видах спорту.
Розпочали кропивничани знайомство із фестивалем зі страйкбольної зброї. На цій локації представники ЦОТП «Цитадель» кожного охочого проінструктурували та ознайомили із сучасним озброєнням і принципам стрільби по мішеням.
Крім тактичної підготовки, на містян очікували ще десяток локацій: слеклайн, балансборди, триклайн, крос-фіт, та медитація. Професійні екстримали свою майстерність показали, ходячи по канату на десятиметровій висоті. А пересічних глядачів розважали юні брейкдансери із танцювальної школи «Vegas».
– Ми хочемо довести, що Кропивницький – це теж одне з міст України, в якому популярна екстрим-культура. В нашому місті є спорт і є люди, які прагнуть не лише саморозвиватись, а й розвивати Україну – говорить співорганізатор фестивалю Поліна Вахромєєва.
На одній із тополь розташували і повітряні полотна. Хтось їх використовував як гойдалку, а хтось – як інструмент для повітряної акробатики. На них часто виступають в цирку, але інструктори кажуть, що це також своєрідний екстремальний спорт – більшість елементів виконуються на триметровій висоті без будь-якої страховки. 
[widgetkit id=1338]
Тим, у кого м’язова підготовка не дозволяє висіти на канатах, можна було спробувати себе у гончарстві. Майстер каже, що починаючи роботу необхідно чітко відцентрувати зліпок та вивільнити з глини повітря. Головне ж правило гончарства – отримувати від процесу задоволення.
 
Завершити екстрим-вишкіл психологи пропонували у медитації. За допомогою будистських прийомів, спортсмени знімають напругу і надихаються на нові звершення.
– Медитація є гарним доповненням до екстремальних видів спорту. В проміжках між різноманітними екстримами ми можемо робити медитацію, це створює потенціал для більшої радості, для більш яскравих відчуттів – говорить практикуючий психолог Андрій Фоменко
Більшістю відвідувачів фестивалю стали діти віком від 6 до 14 років. Організатори сподіваються, що саме це покоління в майбутньому стане фундаментом екстрим-культури. Наступного року фестиваль планують розширити з міського до всеукраїнського.
У Кропивницькому пройшов молодіжний екстрим-фестиваль (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований