19 травня 2024, неділя

Цього тижня в бібліотеці Чижевського пройдуть виставки і крутититмуть кіно

Анонс заходів обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського 1 серпня – 7 серпня 2016 року:
Книжкові виставки: у відділі краєзнавства книжкова виставка до 60-річчя від часу оголошення /1956/ Хутора „Надія”  Державним заповідником-музеєм ім. І.К.Карпенка-Карого (Тобілевича), виставка нових надходжень «Книжковий арсенал 2016», у відділі обслуговування користувачів – до Дня Державного Прапора України книжкова виставка та бесіда “Кольори, що дають надію”, актуальна періодика  події з зони АТО «Герої України на захисті Вітчизни», виставка до 100-річчя жовтневого перевороту «Біля витоків національної державності».
Художні та інші виставки: виставка печворку Людмили Кривенко, виставка художньої кераміки Лариси Кулініч та студентів художньо-графічного відділення  мистецького факультету КДПУ    ім. В. Винниченка «Теракота», абстрактний живопис «Кольори сучасності» Олега Рудого, виставка дитячих плакатів екологічної тематики «Збережемо природу рідного краю». До Дня незалежності у відділі краєзнавства працює виставка  «Рушникові доріжки».  
Кіноклуб «Екран» запрошує 3 серпня о 15.00 на перегляд фільму. «Ніч в опері» — музична кінокомедія 1935 року за участю братів Маркс. Режисером фільму став Сем Вуд. Фільм включено бібліотекою Конгресу США в Національний кінореєстр як «культурно, історично й естетично вагомий».
Програма: Пропозиції літнього відпочинку для дітей і дорослих «Бібліотека – острів фантазії і творчості».
Акція: Рік англійської мови в Україні триває. Відділ документів іноземними мовами обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського пропонує «Візьми книгу з собою на відпочинок. Читаємо з дітками англійською влітку». 
Літній читальний зал
В суботу, 6 серпня, з 16.00 до 19.00 у парку відпочинку «Ковалівський» працюватиме літній читальний зал «Бібліотека під зеленими вітрилами». Початок серпня розпочинається з повісті  Олександра Гріна «Пурпурові вітрила» – твору про непохитну віру в диво і всеперемагаючу, піднесену мрію. Які активності чекають навколо презентації цієї повісті, кропивничани та гості міста можуть дізнатися в парку. Вхід до літнього читального залу вітається з дітьми.  Послуги надаються безкоштовно.
ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ
Деталі в розділі “Що нового” http://library.kr.ua
Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.
Цього тижня в бібліотеці Чижевського пройдуть виставки і крутититмуть кіно
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований