04 жовтня 2024, п’ятниця

У Кропивницькому замайорів Олімпійський прапор

З нагоди відкриття ХХХІ Олімпійських ігор, що цьогоріч відбудуться у Ріо-де-Жанейро, сьогодні ранком на площі перед міською радою відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та прапору Національного олімпійського комітету України, інформує кореспондент Златополя.
До урочистостей долучились як вище керівництво міста та області так і спортивні функціонери та, звісно ж, небайдужа громадськість. Цьогоріч наша область в збірінй України представлена одразу трьома спортсменами. В змаганнях з дзюдо честь держави відстоюватиме Кеджау Ньябалі, легкоатлет Дмитро Яковенко змагатиметься у першості зі стрибків у висоту, а легкоатлетка Тетяна Мельник побореться за медалі в естафеті 4 по 400.

Окрім вітальних промов та побажань спортивних успіхів та нагород на спортивному святі гостей порадували показовими виступами юних гімнасток, а також танцювальними номерами та музичним супроводом у виконання духового оркестру.

Нагадаємо найважливіша першість світу – Олімпійські ігри, стартує сьогодні та триватиме до 21 серпня. На змаганнях буде розіграно 301 комплект медалей з більш ніж 3 десятків видів спорту.

 

 

 

 

 

У Кропивницькому замайорів Олімпійський прапор
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований