06 жовтня 2024, неділя

На Маловисківщині виступлять криворізькі каскадери

Як стало відомо "Златополю",  у суботу, 13 серпня, на Маловисківщині побувають каскадери криворізької групи "Торнадо" на чолі з майстром спорту, учасником гонок на виживання, автором і виконавцем численних  найкарколомніших трюків Віталієм Бондарем. 
Цікапво, що екстремальне шоу пройде не в райцентрі, а в селі Якимівка, де  нинішній каскадер у 70-х роках минулого століття закінчив школу і звідки вирушив у самостійне доросле життя. Нині ж тут, в Якимівці, живуть і працюють його однокласники, і саме один з них, з яким Віталій і має міцну чоловічу дружбу- фермер Василь Шваюк – підтримав  пропозицію показати майстерність каскадерів землякам. 
Ім’я В.Бондаря занесене в Книгу незвичних рекордів України. Зокрема, стоячи на мотоциклі, він подолав відстань від Кривого Рогу до Дніпропетровська (тепер – Дніпра) за 2 год. 25 хв. Він стрибнув з 20-метрового урвища на мотоциклі в річку. Перший у світі пішов на реальне зіткнення мотоцикла з автомобілем. В "активі"  каскадерів з групи "Торнадо" – участь у зйомках кількох десятків кінофільмів, де вони падали і "розбивалися", замість героїв фільмів.
І це досить не повний перелік каскадерських досягнень Віталія Бондаря, група якого підготувала для земляків з Якимівки і гостей села справжнє екстремальне мотоциклетно-автомобільне  шоу,  та ще й 13-го числа.  Розпочнеться воно  в середині дня – о 13 годині- і, як обіцяють організатори, це буде справді незабутнє дійство, яке  і лякатиме, і вражатиме одночасно.
 

На Маловисківщині виступлять криворізькі каскадери
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований