14 травня 2024, вівторок

“Громадська акція протесту” в Кіровограді. Трагікомедія на дві дії

Дія 1. Організатори
Організаторами дійства, котре мали змогу спостерігати кіровоградці близко 14.00 перед будівлею Кіровоградської ОДА, виступила  маловідома організація “Комітет захисту фінансових прав” на чолі з модераторатором зустрічі Сергієм Гончаром. Мета – захист права військовослужбовців на вільний вибір банків через карткові рахунки яких вони отримують зарплатні. 
І все начебто добре, і цілі благородні, і массовість достойна, близько сотні активістів з національними прапорами, однак все зіпсувала якраз масовка.
[widgetkit id=170]
Дія 2. Учасники
Учасниками заходу стала сотня студентів вищих навчальних закладів міста котрі, будьмо відвертими, абсолютно не орієнтувались у цілях акції. Дехто прийшов захищати права МНС, а хтось вимагав виплати достойної заробітної плати:
{youtube}v=6fo7fomUVqk{/youtube}
А деякі й просто прийшли подивитись що відбувається та вирішили долучитись до тримання транспарантів та патріотичному воланні перед адміністративною будівлею:
{youtube}v=cEWqevvWH1A{/youtube}
У підсумку всі залишились задоволеними: організатори провели запланований захід, учасники просачкували пари та отримали моральне задоволення, та, як зізнались вже по закінченню фарсу, певну фінансову винагороду, а рядові кіровоградці в черговий раз впевнились – місто не спить, а отже все буде гаразд.
“Громадська акція протесту” в Кіровограді. Трагікомедія на дві дії
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований