18 травня 2024, субота

Вернісаж талантів в КДПУ: єднаймося, бо ми того варті!

23 жовтня факультет іноземних мов Кіровоградського державного педагогічного університету провів осінній Вернісаж талантів.
 
Як ми вам і обіцяли, доповідаємо про обстановку на концерті, організованому факультетом іноземних мов. Вернісаж у цьому році був дещо особливим: студенти організували інтернаціональне свято. Були виконані і пісні японською мовою, і танці в стилі кокетливої Франції, і кавер до саундтреку американського серіалу “Друзі”. 
Всіх глядачів вразили чудові голоси студенток Марини Халецької, Олександри Мішкевич та Анастасiї Кривої. Неординарним був номер Олени Лісевич, яка виконала попурі на найвідоміших світових хітів нна синтезаторі! Це був і Queen, і Nirvana, і Linkin Park. Було дуже цікаво почути виконання року на клавішах. А завершив виступ не один учасник, а ціла сім’я! Родина Коломойців досить колоритно виконала українську народну пісню. І це ще ми решту талантів вам не перераховуємо! Одним словом, захід пройшов чудово, ніяких російських частівок не спостерігалось. Всі учасники отримали солодуі заохочувальні призи. Єднаймося, бо ми того варті!
{youtube}v=n94-jsjPpEA{/youtube}
[widgetkit id=172]
{youtube}v=ysOgyeUS0mI{/youtube}
 
Вернісаж талантів в КДПУ: єднаймося, бо ми того варті!
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований