19 травня 2024, неділя

На Компаніївщині з розмахом відзначили День бджоляра (ФОТО)

Голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко взяв участь у Фестивалі “День Бджоляра”, що відбувся 19 серпня в селі Виноградівка Компаніївського району Кіровоградської області. Про це повідомляє офіційний портал Кіровоградської обласної ради.
Даний фестиваль вдалося реалізувати завдяки перемозі громадської організації “Взаємодія” с. Виноградівка у конкурсі на отримання гранту компанії “Монсанто Україна” в рамках програми “Україна — житниця майбутнього”. Справа в тому, що ініціативні виноградівці на чолі з директором школи Миколою Дубівим створили пасіку й організували роботу гуртків для оволодіння учнями та безробітними жителями громади професією бджоляра.
— Як відомо, кожна сьома тонна світового меду – українська. На пасіках України сьогодні працює близько п'яти мільйонів бджолиних сімей, — зазначив Олександр Чорноіваненко. — Велика подяка вам, бджолярі, за наполегливість, вірність народним традиціям та любов до своєї землі!
Олександр Анатолійович ознайомився з презентованою лабораторією бджільництва, обладнаної за грантові кошти, та спілкувався з творчими делегаціями сільських рад району.

 
Насамкінець, голова обласної ради подякував організаторам фестивалю, гостинним виноградівцям, привітав усіх присутніх зі Спасом і побажав мирного неба, ясного сонця та рясного медозбору.
 

На Компаніївщині з розмахом відзначили День бджоляра (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований